Humanost na Trsatu

Veliko srce za Marinu: Brojni izvođači pjevali za Marinu Vukušić

Danijela Bauk

Foto D. Škomrlj

Foto D. Škomrlj



Svi koji žele pomoći Marini mogu to učiniti novčanom uplatom na njen žiro račun: Marina Vukušić, HPB IBAN: HR1823900013290644037.



Do sada se humanitarnim događanjima za Marinu uspjelo prikupiti 120 tisuća kuna, a sinoćnji humanitarni koncert u Dvorani mladosti samo je nastavak akcija kojima se nastoji prikupiti svota potrebna za liječenje.


Na sinoćnjem koncertu, organiziranom uz  podršku Grada Rijeke, HDS-a i ZAMP-a, prije vokalnih izvodača nastupila je riječka plesna skupina Flame.– Veliki pljesak za našu Marinu, velikog borca. Nadam se da ćemo uspjeti u nakani da skupimo dovoljno kako bismo joj omogućili prijeko potrebno liječenje, pozdravio  je na početku voditelj Davor Jurkotić.


Potom je na pozornicu stupila mala Ema Ignjić i pjesmom otvorila koncert »Svi za Marinu«. 


Na koncertu su nastupili Marko Tolja, Slavonske lole, Duško Jeličić Dule i grupa Bonaca, Ivan Zak, klapa Grobnik, Belfast Food, Koktelsi i Mario Lipovšek – Battifiaca.Za koncert nije bila predviđena ulaznica, već su posjetitelji koncerta mogli dati svoje novčane priloge u donatorske kutije za Marinino liječenje.