Čudo u rijeci Sušici

Vatrogasci DVD-a Jelenje nakon neobične intervencije pozvali sumještane da prilagode brzinu uvjetima na vodi

Slavica Bakić

U izvlačenju plutajuće škode sudjelovala su tri vatrogasca i dva vozila



JELENJE Neobičnu intervenciju imali su vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jelenje.


Kako su objavili na svojem Facebook profilu »Vatrogasci Jelenje«, na predjelu između Podkilavca i Bune, ispod tzv. Novog naselja nešto prije deset sati iz rijeke Sušice čije su korito ovih dana napunile obilne kiše, izvlačili su – vozilo marke škoda.


– Hvala ‘prijateljima’ prirode što su nam omogućili jednu od zanimljivijih intervencija, našalili su se u objavi na društvenoj mreži jelenjski vatrogasci, objašnjavajući da ih je jedna mještanka obavijestila da Sušicom pluta vozilo. 




Vatrogasci su odmah po dojavi krenuli prema rijeci, a u izvlačenju plutajuće škode sudjelovala su tri vatrogasca i dva vozila.


– Apeliramo na naše sumještane da prilagode brzinu uvjetima na vodi,  poručili su putem Facebooka.Vatrogasci vlasnika ili vozača škode nisu zatekli niti u, niti oko plutajućeg vozila.


– Čuda u Sušici nikad ne fali. Brzina nam donosi uzbuđenja svake vrste, piše, između ostaloga, u komentarima ispod ovoga posta na što su se vatrogasci našalili da je »vrijeme od maškara pa se auto pokušao prerušiti u barku ili barem u podmornicu«. 


Vatrogasci Jelenje


Vatrogasci Jelenje


Vatrogasci Jelenje


Vatrogasci Jelenje


Vatrogasci Jelenje


Vatrogasci Jelenje