Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
7. prosinca 2019.
Riječki karneval

foto Va Zamete sega i sačesa: Pusni tanci u znaku rođendanske proslave

Za dobru atmosferu bili su zaslužni Trio Cukar & Caffe / Snimio Vedran KARUZA
Za dobru atmosferu bili su zaslužni Trio Cukar & Caffe / Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 28. siječanj 2018. u 20:54 2018-01-28T20:54:00+01:00

Bilo je tu mačaka, vampirica, gusarica, Turčina, Meksikanaca, Španjolki te nezaobilazni Zametski zvončari, bez kojih maškarana fešta ne bi bila prava fešta

RIJEKA  U sklopu 35. Riječkog karnevala u Domu na Zametu održani su Pusni tanci va Zamete. Na plesnom podiju našao se poveći broj ljubitelja maškaranih zabava, koji su na ples, dakako, došli umaskirani.

Bilo je tu mačaka, vampirica, gusarica, Turčina, Meksikanaca, Španjolki te nezaobilazni Zametski zvončari, bez kojih maškarana fešta ne bi bila prava fešta.

G271VK56
Pusni tanci na Zametu uz Cukar & Caffe / Snimio Vedran KARUZA

Za dobru atmosferu na plesnom podiju bili su zaslužni Trio Cukar & Caffé koji su pomno biranim prigodnim pjesmama dobrano zagrijali atmosferu.

Večer je prošla i u znaku rođendanske proslave za Nataliju, kojoj su Cukar & Caffe zajedno s njezinim prijateljima otpjevali prigodnu pjesmu »Sretan ti rođendan« i uručili joj poklon.

Tijekom pusne večeri na plesnom su se podiju zavrtili brojni umaskiranih plesači i plesačice, a bilo je i onih bez maski koji nisu  mogli odoliti zovu dobre plesne glazbe.

Svima onima koji vole maškare ovo doba godine predstavlja najdraže doba godine i ne zovu ga uzalud najluđe doba godine, kad je svima dopušteno da budu netko drugi i da se pritom dobro zabave.

Većina maskiranih gostiju na ovu zabavu dolazi godinama, redovno i ona za njih predstavlja pravu tradiciju bez koje nemože proći Riječki karneval.

Za potonji se pomno pripremaju nekoliko mjeseci unaprijed i stoga ne propuštaju niti jednu zabavu pod maskama, pa tako nisu ni ove pusne tance va Zamete.

Dobre zabave nije nedostajalo a ples pod maskama potrajao je, kako to inače biva, do kasno u noć.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.