Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. prosinca 2019.
Dogovoren program za 2020.

Udruga Optimum: Promicanje zdravlja prioritet djelovanja

Milan Orlić iz Kranja aktivan u Udruzi / Snimio Vedran KARUZA
Milan Orlić iz Kranja aktivan u Udruzi / Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 17. listopad 2019. u 7:45 2019-10-17T07:45:20+02:00

U tu svrhu je angažiran veliki broj stručnjaka među kojima je Marica Tijan istaknula Lidiju Delić, aroma i fitoterapeuticu iz Zagreba, čija predavanja o bilju posjećuje veliki broj građana; Zdenka Rakoveca iz Ljubljane, koji se bavi Tuina-masažom i tajlandskom masažom i osposobljava članove Udruge za dobivanje europske diplome iz tog područja...

RIJEKA  Članovi neprofitne udruge građana Optimum zona Iva dogovorili su program rada za iduću godinu i proslavili uspješan rad u protekle četiri godine, na adresi Žabica 2.

Predsjednica Udruge Marica Tijan rekla je kako će Udruga i dalje raditi na promicanju kvalitete života stanovnika Rijeke i cijele Primorsko-goranske županije, a naglasak će biti stavljen na očuvanju i postizanju zdravijeg načina života i zdravlja općenito.

U tu svrhu je angažiran veliki broj stručnjaka iz tog područja, među kojima je istaknula Lidiju Delić, aroma i fitoterapeuticu iz Zagreba, čija predavanja o bilju posjećuje veliki broj građana; Zdenka Rakoveca iz Ljubljane, koji se bavi Tuina-masažom i tajlandskom masažom i osposobljava članove Udruge za dobivanje europske diplome iz tog područja; Milana Orlića iz Kranja, koji je za svoj rad na aktiviranju procesa duhovnog, mentalnog i fizičkog samoizlječenja ljudi dobio niz najprestižnijih priznanja u svijetu te dr. Lee Minga, vrhunskog stručnjaka za kinesku medicinu, koji u Rijeci radi već dugi niz godina.

Članovi Udruge sudjeluju u brojnim aktivnostima, među kojima im je i jedna od najdražih, branje ljekovitih trava u Crnom Lugu i pripremanje bilja za čajeve, uz mentorstvo Crnolužana Jakova i Branke Malnar. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.