Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.
10 godina poslovanja

USPJEH DVOJICE RIJEČANA Surf’n’Fries otvorio prvu franšizu u Gruziji; sad ima 60 objekata na 4 kontinenta

Denis Polić i Andrija Čolak / Snimio Vedran KARUZA
Denis Polić i Andrija Čolak / Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 11. travanj 2019. u 15:22 2019-04-11T15:22:54+02:00

Najnoviji objekt otvoren je, naime, na Liberty Squareu u središtu Tbilisija, koji je nezaobilazno mjesto i za turiste, a kako ih kroz taj grad prođe i 3 milijuna na godinu, Polić vjeruje kako će njihovo inovativno i prepoznatljivo pakiranje i u Gruziji brzo osvojiti sve željne njihovih krumpirića i ostale ponude po principu “grab and go”, u koju će svakako uključiti i neke od lokalnih ukusa

Jedna od najuspješnijih i najbrže rastućih hrvatskih franšiza Surf’n’Fries, koju su prije deset godina pokrenuli Riječani Andrija Čolak i Denis Polić, dočekala je i gruzijsku premijeru, piše portal Večernjeg lista.

Najnoviji objekt otvoren je, naime, na Liberty Squareu u središtu Tbilisija, koji je nezaobilazno mjesto i za turiste, a kako ih kroz taj grad prođe i 3 milijuna na godinu, Polić vjeruje kako će njihovo inovativno i prepoznatljivo pakiranje i u Gruziji brzo osvojiti sve željne njihovih krumpirića i ostale ponude po principu “grab and go”, u koju će svakako uključiti i neke od lokalnih ukusa, javlja Večernji list.

– George, naš gruzijski franšizer, vrlo dobro poznaje lokalne navike, a ideja mu je proširiti mrežu SnF objekata i na sezoske. U okolici grada nalazi se nekoliko atraktivnih jezera koja odlično funkcioniraju tijekom ljetne sezone pa se polako priprema teren za postavljanje novih objekata. No prvo ćemo prvi postaviti na sigurne noge – kaže Polić.

U 10 godina poslovanja riječki je dvojac otvorio već 60 objekata na četiri kontinenta. Tvrde kako su odlučni da sa svojom franšizom osvoje cijeli svijet.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.