Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. listopada 2019.
Domaći proizvodi

U Rijeci otvoren sajam braniteljskog poduzetništva

V. Karuza
V. Karuza
Autor:
Objavljeno: 1. rujan 2014. u 16:11 2014-09-01T16:11:00+02:00

Sve do petka će 20-ak braniteljskih zadruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i udruga nuditi svoje proizvode –  suhomesnate delicije, sireve, ulja, slastice, med, vina, prirodne sokove i druge prozvode poput kozmetike od lavande i raznih ukrasa

RIJEKA Sajam braniteljskog poduzetništva otvoren je na Trgu 111. brigade Hrvatske vojske.  Sve do petka će 20-ak braniteljskih zadruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i udruga nuditi svoje proizvode –  suhomesnate delicije, sireve, ulja, slastice, med, vina, prirodne sokove i druge prozvode poput kozmetike od lavande i raznih ukrasa.
Za svečanosti otvorenja riječki gradonačelnik Vojko Obersnel istaknuo je da je Grad Rijeka sa zadovoljstvom prihvatio pokroviteljstvo Sajma braniteljskog poduzetništva.  

 – Ovaj je sajam u Rijeci već tradicija i odlična prilika za promociju proizvoda nastalih u braniteljskim gospodarstvima. Riječani vole ovakve sajmove na kojima se nude domaći proizvodi i vjerujem da će i ovaj sajam posjetiti u velikom broju, kazao je Obersnel, istaknuvši da će Milja grupa kao organizator sajma braniteljskog poduzetništva i nadalje imati podršku Grada Rijeke.
Vladimir Jašarević iz Milja grupe kao organizatora sajma kazao je da se sajmom braniteljskog poduzetništva nastoji se povezati zelena i plava Hrvatska.

 – Na sajmu su zastupljeni izlagači iz gotovo svih dijelova Hrvatske, od Slavonije preko središnje Hrvatske, Istre i Kvarnera do Dalmacije, kazao je Jašarević i uručio Obersnelu zahvalnicu za podršku pruženu u organizaciji sajmova. Prisutnima su se obratili i predsjednik skupštine Primorsko-goranske županije Erik Fabijanić te vlč. Marko Šarić u ime riječkog nadbiskupa.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.