Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
29. siječnja 2020.
Veliko riječko srce

Trećemajci sugrađanima: ''Hvala Rijeko! Nadamo se da ćemo uskoro biti oni koji će moći pomagati drugima''

Foto M. Aničić
Foto M. Aničić
Autor:
Objavljeno: 12. ožujak 2019. u 20:16 2019-03-12T20:16:37+01:00

''Goleme količine donirane hrane i potrepština smo podijelili radnicima »3. maja«, a jutrošnja odgoda stečaja »3. maja« dala nam je nadu da ćemo uskoro ponovo raditi i živjeti od svojeg rada i biti oni koji će moći pomagati drugima. Nadamo se da potrebe za ovakvim akcijama neće više biti, i svjesni toga da u ovom gradu, nažalost, ima još potrebitih, pozivamo vas da svoju dobrotu i plemenitost usmjerite prema svima kojima je ta pomoć u ovom trenutku potrebnija''

RIJEKA  Radnici i radnice »3. maja« danas su u svoje ime odaslali zahvalu svim Riječankama i Riječanima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći, ističući nadu da će, s obzirom da je stečaj brodogradilišta odgođen, uskoro ponovo moći raditi i živjeti od svojeg rada te da prikupljanje pomoći više nije potrebno.

Tekst zahvale prenosimo u cijelosti:

 »Ovim putem želimo zahvaliti svim sugrađankama i sugrađanima Rijeke, svima koji su nam  u ovim trenucima neizvjesnosti i nesigurnosti oko opstanka i stanja u Brodogradilištu »3. maj« pomogli i u ovoj humanitarnoj akciji pokazali svoje veliko srce.

Želimo zahvaliti i Marini Kilinčan  i Jasni Vrhovec koje su nesebično pokrenule humanitarnu akciju koja je rezultirala izuzetno velikim  odazivom prijatelja »3. maja« i riječke brodogradnje.

Goleme količine donirane hrane i potrepština smo podijelili radnicima »3. maja«, a jutrošnja odgoda stečaja »3. maja« dala nam je nadu da ćemo uskoro ponovo raditi i živjeti od svojeg rada i biti oni koji će moći pomagati drugima. Nadamo se da potrebe za ovakvim akcijama neće više biti, i svjesni toga da u ovom gradu, nažalost, ima još potrebitih, pozivamo vas da svoju dobrotu i plemenitost usmjerite prema svima kojima je ta pomoć u ovom trenutku potrebnija. 

Hvala Rijeko, od našeg brodograditeljskog srca !

Vaše trećemajke i trećemajci«, stoji u poruci zahvale. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze