Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 3n
Sutra: 9° 9° 3n
7. prosinca 2019.
Ljeto na Gradini

foto Transformacija svjetlosti Trsatsku gradinu obojila svjetlošću i privukla brojne posjetitelje

Foto Ivor Mažar
Foto Ivor Mažar
Autor:
Objavljeno: 6. kolovoz 2018. u 15:34 2018-08-06T15:34:26+02:00

Još jedna u nizu originalnih tematsko - konceptualnih manifestacija Ljeta na Gradini izazvala je uistinu zapažen interes posjetitelja, koji su osim u vizualnom ugođaju uživali uz glazbenu podlogu koja je ovoj manifestaciji dala dodatnu draž

RIJEKA Trsatska gradina sinoć se pomoću brojnih svjetlosnih elemenata, specijalnih efekata te profesionalne rasvjete transformirala u stotinama boja. U režiji G.I.S. produkcije, stvoreni su nesvakidašnji svjetlosni prizori čija je intencija bila u prvi plan staviti prekrasne arhitektonske elemente Gradine te svjetlošću oplemeniti prostor i dati mu novu, zanimljivu notu.

Još jedna u nizu originalnih tematsko - konceptualnih manifestacija Ljeta na Gradini izazvala je uistinu zapažen interes posjetitelja, koji su osim u vizualnom ugođaju uživali uz glazbenu podlogu koja je ovoj manifestaciji dala dodatnu draž.

IMG_9489
Light transformation na Gradini / Foto Ivor Mažar

Za dobru glazbu bili su zaduženi DJ Dado i Tony T Sax koji su rasplesali brojnu publiku i tako posjetiteljima u ovoj večeri posvećenoj transformaciji svjetlosti dali još jedan razlog više za dolazak.

Također, u sklopu manifestacije održan je i završni party organizatora i sudionika Svjetskog sveučilišnog prvenstva u rukometu te se na kuli u jednom trenutku projicirala korejska zastava u čast pobjednicima prvenstva, ali i hrvatska zastava u čast viceprvacima.

Sljedeće što posjetitelje na Gradini očekuje je nastup princa sevdaha, osebujnog Bože Vreće koji u sklopu Ljeta na Gradini nastupa u utorak, 07. kolovoza. Ulaznice za sjedenje su rasprodane, a za stajanje se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te putem sustava mojekarte.hr.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.