Božićna bajka

Tower centar proslavio 9. rođendan: Klizanje i zabava u oazi šopinga

Biljana Savić

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ

Klizalište je s popratnim sadržajima smješteno na 4. katu na mjestu bivšeg Semerara, a otvorile su ga »Zagrebačke pahuljice« iz Kluba sinkroniziranog klizanja



»Božićna bajka u Toweru« jučer je otvorena u Tower centru Rijeka u povodu proslave 9. rođendana ovog riječkog trgovačkog centra. Bajkovito klizalište s ledenom stazom, dječji zabavni park, Toy store, nogometna zona s elektronskim golom i dribling arenom, veliko Selo Djeda Božićnjaka, Slatki trg i božićna sajamska ulica te mirisna ugostiteljska soba uveseljavat će najmlađe i njihove roditelje 49 dana, odnosno do 10. siječnja iduće godine.


Klizalište koje je s popratnim sadržajima smješteno na četvrtoj etaži, na mjestu bivšeg Semerara na 4 tisuće kvadrata jučer su svojim nastupom otvorile članice Kluba sinkroniziranog klizanja »Zagrebačke pahuljice«, koje su nakon svoje predstave na ledu sve zainteresirane učile  klizanju.


– Ovo mi je idealna prilika da naučim klizati, a to želim, kazala nam je jedanaestogodišnja Dorotea Morić koja je svoje prve klizačke pokrete učila uz članicu Zagrebačkih pahuljica Anamariju Kasić. 




Klizalištu se obradovala i Mihaela Bošnić koja ga je jučer samo gledala. – Nagovorit ću mamu i konačno početi klizati, sve mi se ovdje sviđa, ovdje je kao u bajci, kaže Mihaela. 


Tower Centar u svom je stilu svoj rođendan proslavio glamurozno, uz brojne atrakcije, velike popuste trgovaca, nezaobilaznu tortu i nastup velikih hrvatskih zvijezda – Maje Šuput i Marija Petrekovića.


Kao i svakog rođendana do sada Tower Centar ovom prigodom je organizirao i  humanitarnu akciju kojom je cilj prikupiti što veća sredstva za pomoć Dječjem domu »Ivana Brlić Mažuranić Lovran«, čija se djelatnost odnosi na pružanje socijalnih usluga djeci i mladima u dobi od rođenja do 21. godine života. U humanitarnu akciju uključile su se i poznate osobe s riječke scene koje su svojim prisustvom i prodajom kolača sudjelovale u prikupljanju sredstava za dom. Uz rođendanske popuste vrhunac slavlja bila je tradicionalno i velika rođendanska torta te bezalkoholni kokteli i kolačići.