Glazbenici iznenadili sportaše

Bliže se ESI: Danijela Martinović i Ivan Dečak iznenadili Hrkija svojim skokom u dalj

P. N.

Ivan, Hrki, Danijela, Mario, Matija

Ivan, Hrki, Danijela, Mario, Matija

Ivan Dečak najavio je dolazak na ESI te otkrio: - Zadnji put sam skakao u srednjoj školi. Sportom se bavim cijeli život i da nisam postao glazbena zvijezda bio bih nogometna zvijezda četveroligaša u Virovitici. Veselim se Europskim sveučilišnim igrama na kojima ću doći gledati skok u dalj!



Nesvakidašnje sportsko natjecanje održano je ususret Europskim sveučilišnim igrama koje se u Rijeci i Zagrebu igraju od 13. do 26. srpnja. Zavidan sportski talent pokazali su glazbenici Danijela Martinović i Ivan Dečak iz grupe Vatra. Naime, dvojac je izazvao na skok u dalj hokejaša Medveščaka Matiju Miličića te plivačkog reprezentativca Marija Todorovića.


Danijela i Ivan napornim su treninzima pod budnim okom studenata s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu toliko usavršili skok da su iznenadili sportaše. Pobjedu je odnijela Danijela koja je osvojila mini maskotu igara Hrkija.


– Osjećam se savršeno kao pobjednica. Volim pobjeđivati. Mali Hrki kojeg sam osvojila imat će posebno mjesto u mom domu! – izjavila je Danijela i dodala: – Sport je jedna od bitnijih stvari u životu. Ako volite svoje tijelo puno lakše i kvalitetnije ćete živjeti. U zdravom tijelu je zdrav duh!





Kroz 15 dana u srpnju 5000 studenata iz 45 europskih zemalja i više od 300 različitih sveučilišta natjecat će se u 21 sportu. 


Ivan Dečak najavio je dolazak na ESI te otkrio: – Zadnji put sam skakao u srednjoj školi. Sportom se bavim cijeli život i da nisam postao glazbena zvijezda bio bih nogometna zvijezda četveroligaša u Virovitici. Veselim se Europskim sveučilišnim igrama na kojima ću doći gledati skok u dalj!



Pod budnim okom trenera, hokejaš Medveščaka Matija Miličić i najbolji hrvatski plivač Mario Todorović, koji svakodnevno skače, ali u vodu, nisu uspjeli pobijediti glazbenike koji su tajno trenirali kako bi sve iznenadili.


No, prava se sportska borba u Rijeci i Zagrebu nastavlja od 13. srpnja kada će upravo na terenima Sportskog centra Mladost, na kojem se i održalo ovo nesvakidašnje natjecanje, biti otvorene Europske sveučilišne igre 2016.