Toni Cetinski i Tajči Čekada na rođendanskoj fešti u Zapadnom trgovačkom centru

Slavljenički štimung u svakom kutku ZTC-a

Biljana Savić

Teško je reći je li kupaca više bilo u centru, jer su trgovci častili sniženjima i poklonima, ili na zapadnom ulazu, gdje je pjevao Toni, paradirale manekenke i plesačice



RIJEKA Velikom feštom koju je činilo jako puno kupaca, posjetitelja i čestitara, koncert Tonija Cetinskoga, impozantan vatromet, velika torta, modna revija Tajči Čekada, nastup poznate dance grupe Flashdance Unit i brojna sniženja, Zapadni trgovački centar Rijeka – ZTC proslavio je u subotu svoj prvi rođendan.


Teško je reći je li kupaca više bilo unutar centra koji je tom prigodom radio do 23 sata, jer su trgovci častili sniženjima i poklonima, ili, pak, vani, na zapadnom ulazu, gdje je pjevao Toni, plesali FDU, paradirale manekenke u Čekadinim kreacijama. Pravo slavljeničko raspoloženje bilo je u svakom kutku ZTC-a i oko njega. 


  – Dnevno ovuda prođe devet tisuća ljudi svih generacija. ZTC nije samo zgrada, to su naši poslovni partneri, njihovi dobavljači, izvanredna paleta proizvoda i usluga, pristupačne cijene, visoka razina usluge, sve ono što nas čini prepoznatljivima i posebnima. Stoga ne čudi da bilježimo 100 posto popunjenost naših prodajnih mjesta. Zahvaljujući velikim dijelom vama i vašim savjetima oplemenili smo ponudu centra, s ciljem da ZTC bude mjesto okupljanja i druženja obitelji u ugodnoj atmosferi. To potvrđuju brojna raznovrsna događanja koja smo organizirali i kojima smo se nametnuli kao kreativna, proaktivna i zanimljiva šoping destinacija. Vaš boravak u ZTC-u želimo iz dana u dan činiti što ugodnijim pokušavajući ispuniti vaše prijedloge i sugestije. Uredili smo presvlačionicu za bebe, a danas je otvorena i dječja igraonica na nultoj etaži pored Plodina. Uskoro će biti otvoren i frizerski salon, a u budućnosti pripremamo još brojna iznenađenja, kazala je voditeljica ZTC-a Ivana Brnadić i otvorila feštu u kojoj je uživao veliki broj građana.