Borba za najljepši glas

Whitney Huston odvela Riječanku Samantu u drugi krug The Voicea

Danijela Bauk

Foto HRT

Foto HRT

Samanta je osam godina nastupala kao profesionalna pjevačica na Kanarskim otocima, a prije toga je pjevački zanat tesala nastupajući po festivalima u okolici Rijeke



RIJEKA » Samanta Vrbljanac, 41-godišnja Riječanka s talijanskom adresom, s pjesmom »I Will Always Love You« Whitney Huston u drugom krugu »slijepih« audicija izborila je prolaz dalje u showu »The Voice – Najljepši glas Hrvatske«.


Samanta je osam godina nastupala kao profesionalna pjevačica na Kanarskim otocima, a prije toga je pjevački zanat tesala nastupajući po festivalima u okolici Rijeke. Na sceni uvijek nosi prsten koji joj je poklonila njezina baka jer vjeruje da joj donosi sreću. Ovo natjecanje smatra svojim posljednjim vlakom i na njega namjerava uskočiti, a za mentoricu je izabrala Indiru. Uz Samantu u idući krug showa prošlo je još devet natjecatelja: Dario Došlić, Martina Milošević, Zdravka Damjanović, Kristian Ordulj, Ana Opačak, Ante Brzić, Maja Škiljević, te Sara Barbarić i Dino Petrić kojima su se okrenuli svi mentori.


   Mentorima – Jacquesu Houdeku, Indiri Levak, Tonyju Cetinskom i Ivanu Dečaku – nije nimalo lako pri odabiru natjecatelja za svoje timove. Svaki mentor može imati 12 kandidata u timu, a borba za kreiranje što bolje ekipe se zaoštrava, mentori imaju sve maštovitije taktike – Dečak je mamio kandidate zajedničkim izlascima, Jacques sjedenjem u mentorskom stolcu, Indira je nudila pomoć u biranju odjevnih predmeta, a Tony isticao svoje iskustvo na glazbenoj sceni.




   Jacques je u drugoj epizodi svojemu timu dodao dvoje natjecatelja i sada ih ukupno ima četvero. Indira ih je dobila još troje i trenutačno ima najbrojniji tim sa šest natjecatelja. Odmah za njom je Tony sa svojih pet kandidata, nakon što je u ovoj emisiji odabrao dvoje. Ivan je, kao i u prošloj emisiji, osvojio dvoje natjecatelja i sada ih ima četvero.