Brak je u modi

Sve za mladence: Na Festivalu vjenčanja čak 35 tisuća posjetitelja

Ana Braškić

Upravo zbog što bolje i lakše organizacije skorašnjeg vjenčanja u Tower su došli Dražen i Ines i pogledali ponudu četrdesetak izlagača koliko ih se predstavilo na Festivalu vjenčanja



RIJEKA » Četvrti kat riječkog Tower centra proteklog je vikenda bio obavezno odredište za one koji uskoro namjeravaju zaploviti u bračnu luku. Festival vjenčanja tijekom vikenda, kako doznajemo od organizatora, privukao je oko 35 tisuća posjetitelja među kojima i brojne buduće mladence.


   Upravo zbog što bolje i lakše organizacije skorašnjeg vjenčanja u Tower su došli Dražen i Ines i pogledali ponudu četrdesetak izlagača koliko ih se predstavilo na Festivalu vjenčanja.


Na istom mjestu sreli smo Doris i Tina koji žele da najvažniji dan u njihovu životu bude savršen pa su se o svemu informirali na vrijeme. Neki su u obilazak, poput Ivana i Glorije, sa sobom poveli i buduće kumove, Sebastiana i Lauru. A da je odluke lakše donositi u paru, potvrdili su Boris i Ana koji su se o najnovijim trendovima informirali u društvu prijatelja, koji također planiraju vjenčanje, Amire i Denisa.