Modna manifestacija

‘Stepke’ spremne za modu: Riječke stepenice sutra pored Bonavije

Portal Novilist.hr

Nakon manifestacije organiziran je showroom. Na vrhu stepenica u prostoru Erste Cluba bit će postavljena izložba slika i ručno oslikanih šalica iz Bijele faze umjetnice Sandy Uran



RIJEKA » Riječke stepenice, jedna od zanimljivijih modnih manifestacija u Hrvatskoj, bit će održana osmu godinu za redom sutra, u petak 29. kolovoza, s početkom u 20.30 sati na stepenicama pored Bonavije, dok će na trgu ispred hotela biti postavljena tribina za gledatelje. Ulaz je slobodan. U slučaju kiše održavanje modne manifestacije odgađa se za petak 5. rujna.


   Kolekcije večernjih haljina i odijela predstavit će Vesna Sposa, Lurex, Sherri Hill, Hero4Heroes by Marijana Hero, Boutique Mondura, Eni Surijan, Showroom Antonela by Antonela Gregorović, Neva salon vjenčanica i večernjih haljina, Andy’s stuff by Andrea Anić, a od modnih dodataka publici će se predstaviti brand Diana’s by Diana Sokolić s nakitom od pleksiglasa i očna optika Ghetaldus Rijeka. Kao i svake godine frizure i šminku potpisuju studio Perman Experience te Paola Peček i Iva Peradenić. Posebnost i doprinos manifestaciji pružaju i brojne poznate osobe iz društvenog života, a ovogodišnjim modnim stepenicama prošetat će zlatna sportašica Ana Znaor, glumica Ana Vilenica, pjevačice Semanta Rajhard i Elena Tomeček Zdjelar, Daniela Gračan, Maja Sulić, aktualna Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, novinarka i urednica na HRT-u Ivana Bilen, pjevač Alen Polić, glumac i nekadašnji Mister svijeta Phillip Kleva te gost iznenađenja.


Nakon manifestacije organiziran je showroom. Na vrhu stepenica u prostoru Erste Cluba bit će postavljena izložba slika i ručno oslikanih šalica iz Bijele faze umjetnice Sandy Uran te postava eksponata nakita Diana’S akademske slikarice Diane Sokolić. Showroom počinje u 22 sata. Program će voditi Ana Radišić.