Sutra u River Pubu

Prva epizoda pub kviza posvećena Igri prijestolja

Ivana Kocijan

Igra se u timovima od najmanje četiri osobe, a broj ekipa je ograničen tako da vas pozivamo da se prijavite što prije. Tema prvog kviza bit će posebno zanimljiva ljubiteljima »Igre prijestolja« – sva pitanja bit će vezana upravo uz tu seriju



RIJEKA » U River Pubu sutra će biti održana prva »epizoda« pub kviza koji će se tamo održavati svake srijede. Natjecatelji se mogu prijaviti na Facebook stranici ili na šanku River Puba. Ulaz je besplatan, a kviz počinje u 21 sat.


   – Igra se u timovima od najmanje četiri osobe, a broj ekipa je ograničen tako da vas pozivamo da se prijavite što prije. Tema prvog kviza bit će posebno zanimljiva ljubiteljima »Igre prijestolja« – sva pitanja bit će vezana upravo uz tu seriju. Svaki tim nosit će ime jedne od obitelji iz te popularne serije i sjediti za stolom i ispod zastave pripadajuće obitelji.


Iako su na pub kvizovima nagrade najčešće sporedna stvar te većina igrača dolazi isključivo zbog zabave, druženja s prijateljima i testiranja svog znanja, najbolji će timovi dobiti materijalne nagrade u obliku boce medice, vrčeva piva i sl., poručuju organizatori.