Veliko srce

Prijatelji iz Armade i Ri Rocka za Bonetu prikupili 50.000 kn

Ivana Kocijan

Foto M. Gracin

Foto M. Gracin

Danas je stopostotni invalid, ide na dijalizu tri puta tjedno i čeka transplantaciju bubrega. Njegovu se bolest smatra neizlječivom, ali ju se uz pravilno liječenje može držati pod kontrolom



RIJEKA » Prodajom majica, ulaznica za koncert te prikupljanjem donacija za teško oboljelog Ivana Bonetu, 23-godišnjaka koji je prije tri godine iznenada obolio od tzv. bolesti krvožilnog sustava, prikupljeno je 50.000 kuna. Ivan je u tri godine liječenja prošao više teških operacija, a nakon jedne od njih dobio je sepsu i ostao u komi tjedan dana.


 Danas je stopostotni invalid, ide na dijalizu tri puta tjedno i čeka transplantaciju bubrega. Njegovu se bolest smatra neizlječivom, ali ju se uz pravilno liječenje može držati pod kontrolom. Budući da mu zdravstveno osiguranje djelomično pokriva troškove liječenje, ostatak mora sufinancirati njegova obitelj.


 Kako bi mu olakšali borbu s bolešću i pomogli njemu i njegovoj obitelji, njegovi prijatelji, navijači Rijeke sa zapadne tribine i Udruga Ri Rock pokrenuli su humanitarnu akciju i organizirali humanitarni koncert koji je održan protekle subote u Palachu. Za Ivana su u trećoj prostoriji Palacha svirali i pjevali Krešo i Kisele Kiše, Gane RImatore, Good Rock’n Daddies, PHC i PleteRI, dok su u prvoj prostoriji nastupili domaći DJ-i, DJ Kools i Dr. Smeđi Šećer te DJ Udo Brenner iz Slovenije.