Gotovo preuređenje

Novo poglavlje kluba – broda: Nina 2 opet otvara vrata

Ivana Kocijan

Foto R. Brmalj

Foto R. Brmalj



RIJEKA » Nakon kratke pauze i preuređenja, klub Nina 2 ponovo otvara svoja vrata. Brod usidren na novoj lokaciji na Adamićevom gatu posjetitelje dočekuje već večeras kada će biti proslavljen početak novog poglavlja kluba.


   – Na krmi će biti smješten »main floor« za ples i zabavu, bina s VIP stolovima i DJ-pultom. Na pramcu će se nalaziti floor za clubbing sačinjen od unutrašnjeg dijela u kojem se nalazi šank i DJ-pult te vanjskog dijela sačinjenog od terase, šanka i šanka za barmena. Disco room je najšareniji dio broda gdje će se subotom od ponoći pa sve do 6 ujutro moći plesati u ritmu house groovea i fashion housea, najavljuju s Nine 2.


   Večerašnje otvorenje Nine 2, s početkom u 23 sata, svojim će performansom uveličati poznata riječka plesna grupa Flame, a za glazbu će se pobrinuti DJ Ved Lemar, DJ Pick A Boo, novosadski violinist Boris Time, Mr. Holywood i DJ Bobo koji će biti rezident u klubu.




   – Budite dio nezaboravnog otvorenja jer ovo je samo početak budućih nezaboravnih događaja i vrhunske zabave u gradu koji teče. Glazbeni pravci i gostovanja od rocka, domaće estrade, R’n’B-a, pa sve do housea i tvrđih ritmova, poručili su s Nine 2. (