Natječaj TZ

Novčane nagrade za najbolje fotografije na temu Viškova

Andrej Petrak

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Najbolje fotografije bit će izrađene i predstavljene na izložbi u sklopu manifestacija po izboru organizatora. Radovi se šalju na adresu: Turistička zajednica Općine Viškovo, Viškovo 31, 51216 Viškovo, do 20. travnja



Turistička zajednica Viškova raspisala je natječaj za izbor fotografija karakterističnog motiva Općine Viškovo. Tema je slobodna, a namjera je privući sve fotografe, koji su bilježili iskustva i zapažanja na području Viškova.


Nakon završetka natječaja, najbolje fotografije će 3. svibnja, odabirom komisije TZ-a Viškova, biti nagrađene na manifestaciji »Majevica«, novčanim nagradama od 1.000 kuna za prvo mjesto, 800 kuna za drugo i 500 kuna za treće mjesto.


Najbolje fotografije bit će izrađene i predstavljene na izložbi u sklopu manifestacija po izboru organizatora. Radovi se šalju na adresu: Turistička zajednica Općine Viškovo, Viškovo 31, 51216 Viškovo, do 20. travnja. 




   Svaki autor može sudjelovati s najviše pet fotografija, koje treba poslati u JPG formatu, minimalne rezolucije 500 dpi i minimalne duljine veće dimenzije od cirka 3.000 piksela. Naziv datoteke fotografije treba sadržavati šifru i naziv fotografije, a šalju se na CD-u i izrađene u formatu 20×30 centimetara. Podaci o autoru dostavljaju se u posebnoj zatvorenoj koverti s istaknutom šifrom, a sadržavaju sljedeće informacije: ime i prezime autora, adresa, telefon i popis fotografija.


Fotografije koje ne zadovoljavaju sve propozicije Natječaja i čije prijave ne sadrže sve potrebne informacije neće biti uvrštene u selekciju radova.