Raznorazni programi

“Ljeto u Starom gradu” na trgovima u centru Rijeke od 3. do 26. kolovoza

Sanja Gašpert

Foto: Marko Gracin

Foto: Marko Gracin



RIJEKA Tijekom kolovoza na trgovima u centru riječkog Starog grada bit će održano 11. Ljeto u Starom gradu, uz glazbeni, filmski i dječji likovni i glazbeni program, u organizaciji Mjesnog odbora Školjić te u suradnji s Odjelom za kulturu Grada Rijeke i uz podršku Turističke zajednice Grada Rijeke.


Tim povodom, održana je konferencija za novinare na kojoj su predstavnici organizatora najavili program događanja što će se odvijati 3., 10., 17. i 26. kolovoza.


– Program počinje u srijedu, 3. kolovoza u 21 sat na Pavlinskom tru, uz koncert evergreen, pop i jazz glazbe u izvedbi Dino Antonić Tria. Slijedi, 10. kolovoza u 21 sat, također na Pavlinskom trgu, filmski program retro KRAF, međunarodni festival, u suradnji s KVK Liburnija filmom Rijeka, a tjedan dana kasnije, 17. kolovoza, u istom prostoru i u isto vrijeme najavljen je koncert soul, pop i r&b glazbe u izvedbi Sabrina, Saša i Vinko Tria.




Program završava 26. kolovoza kada će, prvi put u arheološkom parku Principij, biti održan dječji program, s početkom u 17 sati. Nastupit će dječji zborovi Mali Riječani i Morčići, a najavljena je i nagradna likovna radionica, kazao je urednik i producent programa Koraljko Pasarić, dodajući kako je ulaz besplatan na sve programe.