Metal Palach

Kreće serijal koncerata Triple Thrash Terror

Ivana Kocijan

Velikani thrash metal scene Suicidal Angels

Velikani thrash metal scene Suicidal Angels



RIJEKA » Prvog dana ožujka u Palachu će biti održan prvi od tri koncerta iz novog serijala Triple Thrash Terror koji organiziraju Udruga Škatula i Udruga Ri Rock te Metalsound Music i Hammer and Tongs booking i promotions. U klubu u Kružnoj tijekom sljedeća dva mjeseca nastupit će deset bendova, među njima i velikani thrash metal scene Suicidal Angels 1. ožujka, hrvatske legende Narednik Lobanja i Vod Smrti 27. ožujka, te nove nade svjetske metal scene Chronosphere 14. travnja.


  – Kruna je dolazak fenomenalnog thrash metal benda Suicidal Angels u sklopu turneje »Conquering Europe« na kojoj ih prate Šveđani Dr. Living Dead!, Španjolci Angelus Apatrida i Nijemci Toxic Waltz, poručuju organizatori.


  Suicidal Angels, najpoznatiji grčki thrash metal bend, 2001. je godine u Ateni osnovao gitarist i pjevač Nick Melissourgos. Do sada su objavili pet studijskih albuma, potpisali za Nuclear Blast i svirali s mnogim velikanima metal scene. U sklopu aktualne turneje predstavit će najnoviji album »Divide and Conquer« objavljen 2014. za NoiseArt Records. Ovo im neće biti prvi nastup u Hrvatskoj, ali će im biti prva svirka na kojoj će imati ulogu headlinera. Ulaznice za prvu epizodu serijala Triple Thrash Terror u prodaji su od ovog tjedna. Za koncert Sucidal Angelsa i gostiju bit će potrebno izdvojiti 55 kuna.




Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti u Dallas Music Shopu u Rijeci i Zagrebu. Uoči koncerta na ulazu cijena ulaznica bit će 70 kuna. Posjetitelji koji ulaznice nisu u mogućnosti nabaviti direktno u klubu ili na pretprodajnim mjestima, karte mogu rezervirati po pretprodajnoj cijeni. Treba poslati mail na [email protected] naziva »Rezervacija ulaznice dan 1« s osobniim podacima.