Koncertna izložbena večer

‘Jam ‘n’ Vision’: Udruga Pravac priprema zanimljiv trodnevni program u Palachu

Ivana Kocijan

Foto: Katja Gavrić

Foto: Katja Gavrić



RIJEKA U želji da OKC Palach oživi, riječka udruga Pravac, sastavljena od studenata Akademije primijenjenih umjetnosti, sutra organizira koncertno-izložbenu večer »Jam ‘n’ Vision« u sklopu koje će biti otvorena izložba studentskih radova na temu »Bijeg i stvarnost«.


U programu nastupaju: akustični duo Glorena koji čine Gloria (vokal) i Lorena (gitara, vokal), Tres Hombres ili – tri raspjevana mladića na akustičnim gitarama: Mihael Ilišinović, Ivan Korlević i  Hrvoje Tomečić; Iva Santini (keltska harfa i vokal)  uz pratnju Saše Vukića (usna harmonika) te Če bo bo, če na na! – peteročlani riječko-varaždinski bend koji spaja jazz s tradicijom, međimurskom tradicionalnom glazbom, sevdahom, makedonskim i romskim napjevima.


Bend čine: Tena-Antonija Torjanac, Elvis Devčić, Dorijan Šikić, Aleksandar Puača i Michel Mesarić. Nastupit će i Dragana i Matija, akustični duo koji čine Dragana Stojanović na vokalu i Matija Lukanić na gitari. Udruga Pravac u petak u Palachu organizira i radionicu slikanja na platnu te u nedjelju radionicu na temu žice. Sljedeće srijede glumci Akademije primijenjenih umjetnosti u Palachu će izvesti predstavu »Bert Cabaret«.