Dan astrologa

Godišnja astrološka prognoza Damira Jovetića 6. siječnja u Bonaviji

Portal Novilist.hr

Snimio Marko GRACIN

Snimio Marko GRACIN

Novost je da će se na dan kad se održava izlaganje zainteresirani moći učlaniti u udrugu građana zainteresiranih za objektivnije, holističko istraživanje, te demistifikaciju astrologije



RIJEKA - U utorak, 6. siječnja u dvorani Grand hotela Bonavia s početkom u 12 sati astrolog Damir Jovetić će povodom Tri kralja / Dana astrologa održati 21. po redu godišnju javnu prezentaciju, ovog puta na temu “Holizam u doba Riba”, a iznijet će i prognoze za razdoblje od 2015. do 2020. godine.


Uz prikaz i prognozu općih, političkih i poslovnih kretanja te velikih globalnih procesa koji nas se tiču i utječu na naše živote,  bit će riječi o dugoročnoj budućnosti svijeta i općoj budućnosti ljudi kroz astrološku prognozu koja koristi metode i simboliku iz astrologije, navodi se u najavi. 


Također pokrenuta je i web stranica www.astroprognoze.com koja će se baviti demistificiranjem astrologije i holističkim temama.




Novost je i da će se na dan kad se održava izlaganje zainteresirani moći učlaniti u udrugu građana zainteresiranih za spomenuta područja, a s ciljevima kao što su objektivnije, holističko istraživanje, te demistifikacija astrologije, povezivanje holističkih znanja, tradicionalnih znanja i kultura.


Izlaganje se održava pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Rijeke, te uz pomoć Cyber Astro – Radio Rijeka,  Multilinka, RIO – Riječke industrije odjeće, te GH Bonavia.