Manekenke, šampanjac, nakit... sudbonosno ''da''

Sajam vjenčanja u Rijeci: Trideset metara čipke za 30 tisuća kuna

Biljana Savić

S. Ježina

S. Ježina

Predstavilo se 60-ak izlagača – kreatori i trgovine, zlatari, restorani, hoteli, slastičari, cvjećarnice, fotografi i vinarije



RIJEKA » U Atletskoj Dvorani Kantrida jučer je otvoren Sajam vjenčanja u Rijeci, koji se nastavlja i danas do 19 sati. Pristojna doza glamura, manekenke, šampanjac, nakit, vjenčanice svakojake – raskošne, profinjene, provokativne… U svakom pogledu informativna i zabavna manifestacija na temu vjenčanja koja već 17 godina okuplja sve ono što buduće mladenke možda žele na svom vjenčanju. Na sajmu se predstavlja 60-ak izlagača – kreatori i trgovine vjenčanica Vesna Sposa, Vjenčanice Biba, Salon vjenčanica Merle i Leardesign; zatim zlatarnice, restorani, hoteli, slastičari, cvjećarnice, fotografi i vinarije. 


   – Sajam vjenčanja sjedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja – degustacije, popuste i nagrade i obiluje dobrim idejama i druženjem. Sedamnaest godina tradicije dokaz je uspješnosti i kvalitete ovog projekta kojeg s velikom ljubavlju organiziramo u Rijeci, Zagrebu, Osijeku i Splitu, kaže direktorica sajma vjenčanja Andrea Bolješić i ističe da je i ove godine ovaj sajam nastavlja pomaganje nacionalne humanitarne akcije »Palčić gore«. Prošlogodišnjom akcijom na Sajmu vjenčanja u četiri grada prikupljeno je 23.151 kuna. 



 Pokazana je i nova i jedina limuzina u Rijeci za najam – Life limousine. Dakako, izlagači nude i muška odijela i sve detalje potrebne mladoženji.





   Iako o cijenama nerado govore, doznajemo da najam vjenčanica stoji uglavnom oko 4-5 tisuća kuna, a najskuplja vjenčanica izložena na sajmu vjenčanja djelo je Vesne Spose, na njoj je 30 metara čipke i košta 30 tisuća kuna. 


   Danas Sajam započinje u 10 sati, u podne je modna revija i degustacija slastica, u 16 sati slijedi make-up & hair show, potom u 17 sati opet modna revija, a zatvaranje je u 19 sati. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.