Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 19° 2
Sutra: 24° 27° 2
26. svibnja 2018.
Euforija raste

SPREMA SE FEŠTA Riječki kafići u nedjelju rade cijelu noć, vatromet na Molo longu, gledanje na gatu

Foto: S. JEŽINA
Foto: S. JEŽINA
Autor:
Objavljeno: 19. svibanj 2017. u 17:05 2017-05-19T17:05:00+02:00

Oo modelu koji se primjenjuje za održavanja Međunarodne karnevalske povorke ili tijekom božićno-novogodišnjih blagdana i slično, dozvoljeno da, ukoliko to žele, u noći s nedjelje na ponedjeljak, produže svoje radno vrijeme do 6 sati, priopćili su iz Grada Rijeke

Iz Grada Rijeke danas su priopćili kako se u nedjelju, s obzirom na očekivanja pozitivnog rezultata utakmice Rijeke i Cibalije, ugostiteljskim objektima omogućuje da produže svoje radno vrijeme. Osim toga, iz Grada najavljuju vatromet na Molo longu oko 22 sata.

"Procjenjujući da će u nedjelju, 21. svibnja 2017. godine, rezultat nogometne utakmice između HNK Rijeka i HNK Cibalia završiti rezultatom koji će NK Rijeci osigurati osvajanje Prvenstva, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel donio je odluku kojom se ugostiteljskim objektima na području grada Rijeke dozvoljava da u noći s nedjelje na ponedjeljak produže svoje radno vrijeme.

Tako je ugostiteljima, po modelu koji se primjenjuje za održavanja Međunarodne karnevalske povorke ili tijekom božićno-novogodišnjih blagdana i slično, dozvoljeno da, ukoliko to žele, u noći s nedjelje na ponedjeljak, produže svoje radno vrijeme do 6 sati, naravno pod uvjetom da poštuju propise o zaštiti od buke, propise o zaštiti javnog reda i mira i ostale propise.  

Grad Rijeka priprema vatromet s Molo longa koji će se, ukoliko Rijeka osigura osvajanje Prvenstva, održati iza 22 sata", navodi se u priopćenju Grada Rijeke.

Prema posljednjim informacijama bit će organizirano i gledanje utakmice na Gatu Karoline Riječke.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka