Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. prosinca 2019.
Već šesto zapaljenje

Riječki vijećnici raspravljat će o gorućim busevima Autotroleja, Poropat će uvrstiti točku

Foto Silvano Ježina
Foto Silvano Ježina
Autor:
Objavljeno: 23. siječanj 2019. u 17:29 2019-01-23T17:29:46+01:00

S obzirom da se više ne radi o izoliranom incidentu, već o šestom po redu u posljednjih godinu dana, smatram da je ova tema od izuzetne važnosti za sve građanke i građane našeg grada, izjavio je Andrej Poropat

RIJEKA Predsjednik Gradskog vijeća Rijeke Andrej Poropat prihvatio je oporbene zahtjeve za uvrštenjem točke o Autotroleju na prvu sljedeću sjednicu, nakon što se zapalio već šesti autobus u godinu dana.

- Nastavno na još jedno zapaljenje Autotrolejevog autobusa koje se dogodilo prije nekoliko dana, smatram obveznim izjasniti se u prilog uvrštavanja ove teme na prvu sljedeću sjednicu Gradskog vijeća Grada Rijeke. U tom smislu, podržavam sve kolege koji žele isto i koji će predložiti ovu točku u dnevni red. 

S obzirom da se više ne radi o izoliranom incidentu, već o šestom po redu u posljednjih godinu dana, smatram da je ova tema od izuzetne važnosti za sve građanke i građane našeg grada, izjavio je Andrej Poropat.

Osim toga, dodaje, riječki je gradonačelnik nedavno najavio i nabavku nova 54 autobusa te je to razlog više da svi skupa doznamo kako će se i kada riješiti, između ostalih, i ovi problemi u gradskom prijevozu u našem gradu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.