Ples se nastavlja

Upisi u Prve riječke mažoretkinje

Portal Novilist.hr

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Seniorski sastav Prvih riječkih mažoretkinja je  otputovao na Europsko prvenstvo u Francusku gdje će predstavljati grad Rijeku i Republiku Hrvatsku



Prve riječke mažoretkinje s redovnim radom nastavljaju 3. rujna za sve dobne skupine po ustaljenom rasporedu. Za sve informacije vezane za njihov rad i upise, zainteresirani se mogu obratiti  na e-mail [email protected], telefonom na broj 091/444-67-44 ili na njihov Facebook profil.


Seniorski sastav Prvih riječkih mažoretkinja je  otputovao na Europsko prvenstvo u Francusku gdje će predstavljati grad Rijeku i Republiku Hrvatsku. Francuski grad Albi pohodit će mažoretkinje iz cijele Europe tijekom sljedeća četiri dana i boriti se za laskavu titulu najboljeg europskog tima. Nakon zlata, bronce i srebra na ovogodišnjem državnom prvenstvu, riječke djevojke će već danas izaći na borilište u prvoj kategoriji.


Mike Raukar, predsjednik Plesne udruge „Prve riječke mažoretkinje“ nije uspio otputovati sa svojim timom, no navodi kako vjeruje da će Prve riječke mažoretkinje i ove godine nadjačati konkurenciju i donijeti Rijeci još europskih odličja.




– To će biti divan završetak jedne sezone i jak vjetar u leđa za upise u novu generaciju koji počinju već sljedeći tjedan.