Što je karma

Tečaj regresoterapije Dražena Radakovića 10. i 11. prosinca u Rijeci

P. N.

Voditelj tečaja Dražen Radaković jedini je certificirani terapeut TNI instituta (The Newton Institute) u Hrvatskoj, najpoznatije ustanove za regresoterapiju u svijetu, čiji je osnivač i utemeljitelj čuveni Michael Newton



Pod vodstvom Dražena Radakovića u Centru Essentia u Rijeci (Josipa Završnika 7) u subotu i nedjelju, 10. i 11. prosinca bit će održan tečaj regresoterapije. Tečaj se održava u terminu od 10 do 18 sati, s pauzom od 13 do 14 sati, a prijave su u tijeku. Zainteresirani se mogu dodatno informirati telefonskim pozivom na broj 091/3059217, 091/1404081, te e-mailom na adrese [email protected], [email protected].


Program obuhvaća teme kao što su zašto istražujemo prošle živote, što je karma i koliko je bitna namjera, glavni uzroci neuspjeha, šest načina ulazaka u prošle živote.Dražen Radaković, voditelj tečaja, radi kao psihoterapeut i savjetnik već dugi niz godina. Vodi obiteljske, sistemske i poslovne konstelacije, kao i obiteljsko i psihosocijalno savjetovanje. Po zvanju je sveučilišni specijalist psihosocijalnog pristupa u socijalnom radu. Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pohađao je od 1998. do 2001. godine Međunarodnu školu kibernetske psihoterapije u klasi dr. Biserke Koren, gdje je stekao svoje prvo zvanje psihoterapeuta. Jedini je certificirani terapeut TNI instituta (The Newton Institute) u Hrvatskoj, najpoznatije ustanove za regresoterapiju u svijetu, čiji je osnivač i utemeljitelj čuveni Michael Newton. Sudjelovao je na seminarima poznate američke psihoterapeutkinje Phyllis Krystall gdje je obučen za tehniku „kidanje veza“. Završio je i OHTC (Omny Hypnosis Training Center), američki tečaj hipnoterapije. 

Pohađao je niz psihoterapijskih edukacija u Hrvatskoj i inozemstvu. Prošao je i edukacije sa Ž. M. Slavinskim, poznatim psihologom iz Beograda te dobio diplomu PEAT-a. Također je završio obuku za Theta iscjeljivanje. Vodi i vlastite škole samohipnoze, hipnoze i regresoterapije u Hrvatskoj i izvan nje. U nakladi izdavačke kuće “Profil” izdao je knjige Hipnoza za svakodnevnu primjenu (2012.) i Život između smrti i ponovnog rođenja (2014.). U vlastitoj nakladi izdao je knjigu Gay kod (2015.).