Sve za sudbonosno "da"

Sajam vjenčanja u Centru Zamet: od vjenčanica do slastica

Sandy Uran

Sajam nudi pregršt korisnih informacija za organizaciju sudbonosnog »da«, a za to se pobrinulo više od 90 izlagača



Budući mladenci i ove godine mogu uživati u Sajmu vjenčanja, dvanaestom po redu, što se ovaj vikend održava u Centru Zamet. Sajam nudi pregršt korisnih informacija za organizaciju sudbonosnog »da«, a za to se pobrinulo više od 90 izlagača koji su predstavili ono najbolje što je potrebno za čin vjenčanja: od prelijepih vjenčanica do slastica. Već prvoga dana, u subotu, sajam je bio iznimno posjećen. Vrata je otvorio u 10 sati nakon čega je upriličena modna revija i degustacija slastica. U popodnevnim satima održana je cvjetna radionica čija je moderatorica bila Martina Popović Novosel, urednica Cvijeća posebnog izdanja magazina Vjenčanja. 


Termin u 18 sati bio je rezerviran za Gala modnu reviju vjenčanica i večernjih haljina etabliranih salona iz Rijeke i Pule te predstavljanje humanitarne akcije za Udrugu »I djeci s ljubavlju«. 


Modnom pistom prošetala su poznata lica i podržala ovaj humanitarni karakter Sajma vjenčanja. Haljine su nosile Jelena Urukalo, Ana-Lea Janžić, Ivana Paris, Ana Radišić, Ondina Delmestre, Lela Kaplowitz, Matea Majerle. Voditeljica večeri bila je glumica i pjevačica Leonora Surian. Uoči gala modne revije prigodnim su se riječima publici obratile Tea Miličević, ravnateljica Dnevnog centra »Slava Raškaj« i Livia Mjeda, predsjednica Udruge i Djeci s ljubavlju. Sredstva prikupljena humanitarnom tombolom namijenjena su za kupnju logopedske i didaktičke opreme za dnevni centar »Slava Raškaj« iz Rijeke.


Sajam vjenčanja u nedjelju svoja vrata također otvara u 10 sati. U 12 sati je na rasporedu modna revija i degustacija slastica. U 16 sati sve buduće mladenke moći će dobiti pregršt korisnih savjeta u vezi frizure i šminke, a za to će se pobrinuti Iva Ujević i vizažistica Ksenija Juravić Cimeša. U 17 sati bit će upriličena modna revija. Ulaz na sajam je slobodan, a svi mladenci koji ga u subotu nisu stigli razgledati mogu to učiniti u nedjelju do 19 sati.