Škotski stand up komičar

Daniel Sloss prvi put pred Riječanima

Danijela Bauk

Foto Jill FURMANOVSKY

Foto Jill FURMANOVSKY



U sklopu programa »London Calling Comedy« škotski stand up komičar Daniel Sloss koji je trenutačno na turneji po Europi, u studenom se vraća u Zagreb i Rijeku s novim programom »Really…?!«.


Sloss u Zagrebu  nastupa u maloj dvorani Lisinskog, u četvrtak 12. studenog u 20 sati, a dan kasnije, u petak 13. studenog u 20 sati nastupit će prvi put u Rijeci, u HKD-u na Sušaku. Ovoga puta Daniel stiže s novim materijalom koji se zove »Really…?!«. Jedan je od najznačajnijih izvođača na edinburškom Fringe festivalu, a iako ima samo 24 godine, tamo je rasprodao sve nastupe. U posljednjih osam godina nastupao je pred desecima tisuća ljudi u Edinburgu, rušivši pritom rekorde na blagajni.


Intenzivno je nastupao diljem Amerike, Velike Britanije, Australije i te na TV showovima koji uključuju Sunday Night at the Palladium, John Bishop Show i Conan O’Brien. Kao specijalni gost nastupit će Kai Humphries. Ulaznice za Lisinski stoje 120 kuna, dok ulaznice za HKD na Sušaku u pretprodaji do 12. studenog stoje 80, a na dan održavanja 100 kuna.