Program "Rastimo zajedno Plus"

Besplatne radionice za roditelje djece s teškoćama u razvoju

Karmen Bosnić

Radionice su besplatne za roditelje

Radionice su besplatne za roditelje

Prijave su obavezne i primaju se do popunjavanja grupe, a najkasnije do 20. siječnja na [email protected], odnosno broj telefona 098/258-593



Prva radionica iz ciklusa programa radionica s roditeljima “Rastimo zajedno Plus”, koji je namijenjen roditeljima djece s teškoćama u razvoju u dobi do osam godina života, bit će održana u utorak, 20. siječnja u 17 sati u prostoru Udruge Portić, Trg sv. Barbare 5 (1. kat), u Rijeci.


Glavni cilj programa radionica (ciklus od njih jedanaest) je stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojem roditelji s voditeljicama radionica i s drugim roditeljima razmjenjuju ideje o načinima na koje žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja te prepoznaju učinkovite načine kako se nositi s dodatnim opterećenjima pod kojima žive, kao i načine na koje se odnose prema svom djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.


Radionice su besplatne za roditelje.




Voditeljice radionica su Sonja Pribela-Hodap i Gorana Mišćenić, psihologinje s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i roditeljima.


Prijave su obavezne i primaju se do popunjavanja grupe, a najkasnije do 20. siječnja na [email protected], odnosno broj telefona 098/258-593.