Na red stigla i Kantrida

Asfaltiranje Rijeke: u ponedjeljak počinju radovi u Liburnijskoj ulici

Sanja Gašpert



RIJEKA  U sklopu projekta obnove kolničkih površina u gradu Rijeci, u ponedjeljak započinju radovi na iskopima ispuha u Liburnijskoj ulici, i to iza podvožnjaka do raskrižja s Pionirskom ulicom. Predviđeni rok trajanja radova na navedenoj dionici je tridesetak dana, odnosno radovi bi trebali biti završeni do 18. rujna. U slučaju nepovoljnjih vremenskih uvjeta radovi će se produžiti. Iz Rijeka prometa pozivaju stanare i vozače da do početka radova uklone svoja vozila iz zone gradilišta te da koriste druge površine za parkiranje. Vozila parkirana u zoni gradilišta bit će premještena specijalnim vozilom »pauk« na područje izvan gradilišta ili na odlagalište premještenih vozila na Brajdici. Za sve informacije o premještenim vozilima na raspolaganju je info-telefon 051/377-340, radnim danima od 7 do 21 sat te subotom od 7 do 14 sati.


   – Očekuju se prometne gužve u zoni gradilišta, stoga molimo sve vozače za razumijevanje, kao i da pažljivo prate obavijesti u medijima te da poštuju prometnu signalizaciju vezanu za privremenu regulaciju prometa, uz maksimalno korištenje označenih obilaznih smjerova kretanja, ističu u Rijekaprometu.


   Radno vrijeme izvođenja radova je radnim danima od 7 do 17 sati, subotom od 7 do 15 sati, a nedjeljom se ne radi. Sve informacije o radovima i odvijanju prometa bit će redovito objavljene u medijima. Informacije o odvijanju prometa za vrijeme izvođenja radova zainteresirani mogu dobiti na info telefon 051/352-500, od 7 do 15.30 sati.




   Izvođač radova je Građevinsko poduzeće Krk, a naručitelj radova su Hrvatske ceste. Cijeli projekt vrijedan je 13 milijuna kuna, a njime su trenutno obuhvaćene i Zvonimirova ulica, Šetalište 13. divizije te Ulica Janka Polića Kamova.