Naučite nešto novo

Radionica oslikavanja svile: Zabavite se i izradite originalne poklone za predstojeće blagdane

P. N.

Oslikavanje svile, iako će možda nekome zvučati zahtjevno i teško, u stvari je vrlo jednostavno, kreativno i nadahnjujuće. Pruža mogućnost spontanog stvaralaštva čiji rezultat uvijek iznenađuje jer kretanje boja na svili zna biti nepredvidivo



Vrijeme je darivanja, a koji je poklon bolji od onog kojeg sami izradite za nekog dragog? U subotu, 3. prosinca od 10 do 14 sati u SUMA-i, Erazma Barčića 11 u Rijeci, bit će održana radionica oslikavanja svile pri udruzi Spirit, a voditeljica Hermina Grbac sudionike će poučiti kako uz malo truda, napraviti predivne šalove, košulje i slično.


Probudite umjetnika u sebi i doživite čaroliju oslikavanja svile. Oslikavanje svile, iako će možda nekome zvučati zahtjevno i teško, u stvari je vrlo jednostavno, kreativno i nadahnjujuće. Pruža mogućnost spontanog stvaralaštva čiji rezultat uvijek iznenađuje jer kretanje boja na svili zna biti nepredvidivo. Oslikavanje svile je poput meditacije jer u tom trenutku postoji samo svila i onaj koji ju boja, sve drugo iščezne.


Na njoj pomoću boja, koje se razlijevaju, možete u potpunosti izraziti i doživjeti trenutni čin stvaranja.Voditeljica radionice vas poziva na četverosatno kreativno druženje u ugodnoj atmosferi uz opuštajuću glazbu gdje ćete zaviriti u čarobni svijet lepršave svile. Prijave se primaju do 30. studenoga na stranici Spirita ili na [email protected] i tel. 095 817 0767. Mjesta na radionici je samo deset, a ako bude veći interes moguće je organizirati još jednu radionicu u nedjelju.Radove koje napravite zadržavate, materijal je osiguran.




Više informacija na www.spirit-ri.hr