Novi klub

RIJEČKO PRESLAGIVANJE Hoće li HNS nakon prelaska Morane Jokić podržati Obersnela?

Damir Cupać

Andrej Bukša, Foto: V. KARUZA

Andrej Bukša, Foto: V. KARUZA

Predsjednika riječkog HNS-a Juraja Bukšu pitali smo je li točna informacija da su narodnjaci uoči drugog kruga izbora donijeli odluku da će podržati Vojka Obersnela ako on na svoju stranu pridobije još dva vijećnika te kako komentira novu političku akviziciju



Prelazak riječke gradske vijećnice Morane Jokić s nezavisne liste Hrvoja Burića u redove HNS-a izazavao je brojne spekulacije i reakcije na riječkom političkom nebu.


Predsjednika riječkog HNS-a Juraja Bukšu pitali smo je li točna informacija da su narodnjaci uoči drugog kruga izbora donijeli odluku da će podržati Vojka Obersnela ako on na svoju stranu pridobije još dva vijećnika te kako komentira novu političku akviziciju.


– Jučer su moje kolege opet saslušavali u policiji zbog grafita.




Kod gradskog vijećnika HNS-a bili su u obiteljskom privatnom poduzeću, saslušavali sve zaposlene koji nemaju nikakve veze s politikom, a kamoli iscrtavanjem grafita.


Rekli su da će obaviti i obilazak škole u kojoj radim te razgovarati sa svim zaposlenima i maloljetnim učenicima. Tu prijavu podnio je Obersnel.


I vi mene pitate hoću li ga podržati, ako dobro razumijem?!


Što se tiče Morane, da istina je, ona je prešla u HNS i mi ćemo zahvaljujući tom glasu formirati klub.


O planu našeg rada i viziji koju želimo ponuditi kao klub HNS-a za Rijeku, više će biti riječi idućih dana na konferenciji za medije u stranci – kazao je Bukša.