Tko je uništavao plakate?

REAGIRANJE VOJKA OBERSNELA: Burić i Novi list me optužuju bez ikakvih dokaza

P. N.

snimio Damir Škomrlj

snimio Damir Škomrlj

Kandidat za gradonačelnika Hrvoje Burić nastavlja s optužbama i manipulacijama pa je tako i danas, bez ikakvih dokaza, zaključio da sam uništio njegove predizborne plakate. Njegove je optužbe, također, bez ikakvih provjera i dokaza, prenio Novi list na svome portalu. Tko je plakate gospodina Burića oblijepio napisima koji sugeriraju da se radi o kamataru i utjerivaču dugova ne znam, no takvim se stvarima ne bavimo niti ja, niti moji suradnici, reagira Vojko Obersnel.



Riječki gradonačelnik i kandidat SDP-a za još jedan gradonačelnički mandat Vojko Obersnel reagirao je na optužbe svog protukandidata Hrvoja Burića, koji je ustvrdio da je lijepljenje natpisa “kamatar” preko njegovih plakata režirao upravo Obersnel.


Burićeve optužbe objavljene su na našem portalu, zbog čega Obersnel ističe da Novi list nije kontaktirao drugu stranu kad ih je plasirao.


– Kandidat za gradonačelnika Hrvoje Burić nastavlja s optužbama i manipulacijama pa je tako i danas, bez ikakvih dokaza, zaključio da sam uništio njegove predizborne plakate. Njegove je optužbe, također, bez ikakvih provjera i dokaza, prenio Novi list na svome portalu. Tko je plakate gospodina Burića oblijepio napisima koji sugeriraju da se radi o kamataru i utjerivaču dugova ne znam, no takvim se stvarima ne bavimo niti ja, niti moji suradnici. Pred birače izlazim sa svojim programom i s kapitalom do sada učinjenog i nemam potrebu baviti se šaranjem tuđih plakata, reagira Obersnel putem priopćenja, odnosno demantija, koji potpisuje potpredsjednik GO SDP-a Walter Volk. Nadalje, Obersnel ističe da policiji zbog grafita nije prijavio Juraja Bukšu, što Burić također spominje u spornom tekstu, nego je, tvrdi, prijavio nepoznatog počinitelja.

– Zašto tu Burić prepoznaje Bukšu, ne znam, zaključuje Obersnel.