Predsjednica HNS-a boravi u Rijeci

Pusić čestitala stranci na rezultatima; Boras Mandić: HNS u Rijeci ima što reći – ankete su demantirane

Tihana Tomičić

Čestitam na odličnom rezultatu, s kojim su na najbolji mogući način demantirane sve ankete. Vidi se da je uložen iznimni angažman i trud. Ovaj rezultat je plod smjene generacija u HNS-u. Mi shvaćamo da je ovo poruka nama, od strane birača, da je ovo ispravan put. Uvjerena sam da će u Rijeci uskoro biti još puno razloga za zadovoljstvo, kazala je Vesna Pusić



RIJEKA  Nakon što je HNS na mjesnim izborima u Rijeci u nedjelju ostvario visok rezultat od 14 posto, odnosno 18 osvojenih mandata, predsjednica stranke Vesna Pusić iskoristila je boravak u Rijeci da pohvali svoje stranačke kolege:


– Čestitam na odličnom rezultatu, s kojim su na najbolji mogući način demantirane sve ankete. Vidi se da je uložen iznimni angažman i trud. Ovaj rezultat je plod smjene generacija u HNS-u. Mi shvaćamo da je ovo poruka nama, od strane birača, da je ovo ispravan put. Uvjerena sam da će u Rijeci uskoro biti još puno razloga za zadovoljstvo, kazala je Vesna Pusić.


Predsjednik Županijske organizacije Marko Boras Mandić čestitao je HDZ na rezultatu nakon što je ta stranka pojedinačno ostvarila najveći broj mandata, a zadovoljan je što se u praksi pokazuje da rezultati anketa, kad je HNS u pitanju, ne stoje.




– Uzeli smo 15 posto građanskog centra u Rijeci, a neki mjesni odbori, poput Trsata gdje smo dobili 40 posto glasova, pokazuju da HNS ima što reći Riječanima i da je rezultat na Trsatu simboličan za taj trend – rekao je Boras Mandić.