Fotografije čitatelja

Pseći par strastvenih navijača Sophie i Pio spremni za utakmicu između Rijeke i Istre 1961

P. N.

Nogometaši Rijeke u 19 sati na Stadionu Aldo Drosina gostuju kod Istre 1961 u utakmici 29. kola Prve lige. Izabranici Matjaža Keka u Pulu dolaze s nizom od osam uzastopnih prvenstvenih pobjeda u međusobnim ogledima protiv pulskog sastava



Sophie i Pio zaljubljeni su pseći par, koji dijeli i strast prema nogometu. Iako nisu praznovjerni, ipak su odlučili ne riskirati pa su se za praćenje susjedskog derbija prigodno odijenuli.


Bolje je, vau, vau, ništa ne prepustiti slučaju.


Priču o pasićima s fotografija naših čitatelja dodatno zanimljivom učinit će podatak da je Pio brek iz Istre koji, eto, ne navija za Istru 1961 nego za NK Rijeku. Je li presudila ljubav ili…, ne znamo.




Nogometaši Rijeke u 19 sati na Stadionu Aldo Drosina gostuju kod Istre 1961 u utakmici 29. kola Prve lige. Izabranici Matjaža Keka u Pulu dolaze s nizom od osam uzastopnih prvenstvenih pobjeda u međusobnim ogledima protiv pulskog sastava.


– Derbi uvijek nosi tenzije i u lokalnim okvirima znači nešto više. Jasno nam je da nas do kraja čekaju protivnici koji žele srušiti Rijeku i takvu Istru očekujem, rekao je Matjaž Kek.


– Veseli nas desant na Pulu naših navijača, njihova reakcija u Crikvenici, Šilu i Vrbniku. To nas sve jako veseli i na nama je da damo sve od sebe s jedinom željom da dođemo do bodova. Zanima nas pobjeda i kvaliteta igre koja mora biti konstantnija u odnosu na neke protekle utakmice. Dat ćemo sve od sebe do posljednje minute prvenstva da bismo došli do svog cilja, rekao je Kek.


U konkurenciju za momčad vraća se Josip Mišić koji je utakmicu protiv Splita u prošlom kolu propustio zbog tri žuta kartona.


– Sigurno nas čeka teška utakmica, Istra 1961 u drugom dijelu sezone gira jako dobro. Prvi smo na ljestvici bez poraza, idemo odigrati najbolje što možemo i pokušati doći do bodova, rekao je Josip Mišić.