Kreativne radionice

Prosinac u Migotinu: Izradite ukrase za bor, poklone i dođite po iznenađenje

P. N.

Radionice vodi Katarina Kalčić, prijave na broj telefona: 051/371-573, Facebook: Knjižara Migotin ili e-mailom na: [email protected]



Knjižara Migotin što se nalazi u Rijeci kod Kosog tornja, J. Trdine 3a, objavila je raspored kreativnih radionica za prosinac.


Ponedjeljak, 5.12. od 16 do 18 sati – SHABBY CHIC ZIMANa drvenoj pločici radit će se tehnika shabby chic. Koristi se i jednokomponentni cracle lak za raspucavanje. Motiv je zimski, tako da će naravno biti i strukturnog snijega za dekoraciju. Srijeda, 7.12. od 16-18 sati – DVIJE CRACLE KUGLE ZA BORRadi se velika prozirna kugla za bor, oslikava i ukrašava decoupageom s unutrašnje strane plus cracle. Na stiropornoj kugli radit će se cracle i decoupage.  Ponedjeljak, 12.12. od 16-18 sati – VITRAGE-SLIKANJE NA STAKLUOslikavat će se staklo s vitrage bojama za staklo i konturama. Motiv je anđelić. Naučite sve o bojama za staklo i zatim oslikavajte boce, ravno staklo, staklenke, tanjuriće… Srijeda, 14.12. od 16-18 sati – BOCA ZA LIKERIzrađuje se unikatna boca za liker, ukrašava decoupage tehnikom s puno snijega i leda, satenskih mašni. Praporaca i češerića.  Ponedjeljak, 19.12. od 16-18 sati – ČIPKASTI SATNa mdf podlozi radi se sat sa čipkastim reljefima. Koristit će se strukturna pasta te pomoću šablona i čipke raditi reljef. Poseban detalj dat će metalik boje. U cijenu je uključen i satni mehanizam. Srijeda, 21.12. od 16-18 sati –IZNENAĐENJE!Radionica za vjerne polaznice radionica, uvjet za pohađanje je da ste ove godine bili na barem dvije radionice. Ova je radionica kreativno druženje s tombolom za polaznice.

Radionice vodi Katarina Kalčić, prijave na broj telefona: 051/371-573, Facebook: Knjižara Migotin ili e-mailom na: [email protected].