Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. veljače 2020.
Donacija KBC-u Rijeka

Prikupili sredstva na veslačkoj regati, pa dječjoj kirurgiji darovali laparoskopski instrumentarij

Foto Vedran Karuza
Foto Vedran Karuza
Autor:
Objavljeno: 16. srpanj 2019. u 17:49 2019-07-16T17:49:10+02:00

RIJEKA - Laparoskopski instrumentarij vrijedan 13 tisuća kuna za koji su sredstva prikupljenja na tradicionalnoj 21. Riječkoj regati u mornarskom veslanju koju organizira Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci, predan je Klinici za dječju kirurgiju Kliničkog bolničkog centra Rijeka.

Donaciju je predstojniku Klinike za dječju kirurgiju prof. dr. Harryju Nikoliću predao dekan Pomorskog fakulteta prof. dr. Alen Jugović.

Na veslačkoj regati sudjelovale su studentske ekipe Pomorskog fakulteta u Rijeci, ekipe učenika srednjih pomorskih škola i ekipe studenata drugih pomorskih fakulteta.

Regata ima i međunarodni karakter pa su se u utrkama ogledale i ekipe iz inozemstva, a u okviru regate održavaju se i revijalne utrke u kojima već tradicionalno sudjeluje ekipa profesora Pomorskog fakulteta, ekipe drugih fakulteta Sveučilišta u Rijeci, djelatnici Rektorata Sveučilišta u Rijeci, djelatnici pomorskih tvrtki, ekipa Turističke zajednice Grada Rijeke, ekipa Saveza karnevalskih udruga Rijeke i brojni drugi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.