Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
14. prosinca 2019.
Udruga Bioteka

Prijavite svog školarca na besplatnu radionicu AKTIV na plaži Kantrida

Foto Udruga Bioteka
Foto Udruga Bioteka
Autor:
Objavljeno: 29. srpanj 2019. u 13:49 2019-07-29T13:49:17+02:00

RIJEKA Udruga Bioteka iz Zagreba poziva svu zainteresiranu djecu od 6 do 12 godina da se pridruže zabavnim edukativno-znanstvenim radionicama „AKTIV – obrazovanje djece za okoliš i prirodu u Rijeci” u srijedu 31. srpnja, u 10 sati na plaži Kantrida.

- Nakon godinu dana, ponovno dolazimo u Rijeku s novim zanimljivim projektom za njene osnovnoškolce! Projekt „AKTIV – obrazovanje djece za okoliš i prirodu“ projekt je informiranja i edukacije o upravljanju, održivom korištenju i zaštiti okoliša i prirode, s posebnim osvrtom na interakciju flore, faune i čovjeka te njihova utjecaja na nastupajuće klimatske promjene.

Cilj projekta je kroz upoznavanje bioraznolikosti vrsta lokalnog područja te osnaživanje djece za prepoznavanje i rješavanje različitih okolišnih pitanja podići svijest djece o važnosti zaštite prirode i okoliša te potaknuti promjene u njihovu svakodnevnom životu, napominju u udruzi Bioteka.

Zbog uzrasta sudionika, predviđeno trajanje radionice je 2 sata u što su uključeni povremeni odmori.

Ova besplatna radionica potrajat će do 12 sati, a obuhvatit će do 20 polaznika. Obrazac za prijavu dostupan je OVDJE.

Roditelji se mole da djeci pripreme užinu i piće za odmor u pauzama. U slučaju kiše radionice će se svejedno održati, a potrebno je ponijeti prikladnu odjeću i obuću.

Za sve informacije dostupan je e-mail antonio.svorenji@bioteka.hr te broj telefona 097/741-2321.

Projekt ”AKTIV – obrazovanje djece za okoliš i prirodu u Rijeci” sufinanciran je sredstvima Primorsko-goranske županije.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.