Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 3
Sutra: 10° 10° 3
19. siječnja 2020.
Izložba i predavanje u Kastvu

"Prelet za Hrvatsku" - da se nikad ne zaboravi

Danijel Borović ispričao je svoje ratno iskustvo / Snimio Sergej DRECHSLER
Danijel Borović ispričao je svoje ratno iskustvo / Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 31. srpanj 2019. u 21:40 2019-07-31T21:40:30+02:00

Izložbu se može pogledati do 5. kolovoza. Tom prigodom predavanje »Prelet za Hrvatsku« održao je umirovljeni pukovnik i vojni pilot Hrvatske vojske Danijel Borović

KASTAV Povodom obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti i 24. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja u organizaciji UHBDR-a Kastav i Grada Kastva u Gradskoj vijećnici u Kastvu otvorena je izložba ratnih fotografija koju potpisuju branitelji te vojne opreme predsjednika Hrvatskog društva kolekcionara militarije Damira Batistića, stožernog narednika u mirovini Čestmira Komareka i kolekcionara Radovana Živanovića.

Izložbu se može pogledati do 5. kolovoza. Tom prigodom predavanje »Prelet za Hrvatsku« održao je umirovljeni pukovnik i vojni pilot Hrvatske vojske Danijel Borović.

Izložbi i predavanju nazočio je velik broj branitelja. Prigodni govor održali su brigadir Stanislav Linić, predsjednik Udruge branitelja Kastva Marino Grbac i gradonačelnik Kastva Matej Mostarac.

- Drago mi je i velika čast što nam je u goste došao održati predavanje pukovnik Borović. Priče vezane za Domovinski rat su od izuzetne važnosti, da se nikad ne zaboravi. Pukovnik Borović pozdravio je nazočne i potom započeo priču o preletu.

Uoči izložbe i predavanja pukovnika Danijela Borovića, članove udruge branitelja i kolekcionara Damira Batistića primio je gradonačelnik Kastva Matej Mostarac.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.