Filodrammatica

Predstava za djecu “Šašavi dvor” u subotu i nedjelju

Ljiljana Hlača

Foto: Silvano Ježina

Foto: Silvano Ježina

U Filodrammatici će se u subotu i nedjelju u 19 sati održati predstava »Šašavi dvor«, udruge Happy ThinGS Academy Rijeka. Cijena ulaznice je 25 kuna (jedno dijete i jedna odrasla osoba)



RIJEKA U Filodrammatici će se u subotu i nedjelju, 21. i 22. svibnja, u 19 sati održati predstava »Šašavi dvor«, udruge Happy ThinGS Academy Rijeka.


Cijena ulaznice je 25 kuna (jedno dijete i jedna odrasla osoba), a Šašavim dvorom Udruga koja okuplja djecu i sve ljubitelje kazališnog izražavanja pokazuje javnosti svoj rad tijekom školske godine.


U predstavi glume: Erin Borovac, Filip Hadžić, Bojana Jaković, Karla Mihić, Ema Mlađen, Lucija Paliska, Vanja Paulić, Petra Pilipović, Ana Švogor, Lena Valerijev, Danijel Aščić, Stella Ćuk, Korina Doričić, Katarina Maričić, Robert Marjanović, Emma Pajtl, Mariano Polovina i Nika Radošević. Reprize su najavljene 28. i 29. svibnja, također u 19 sati u Filodrammatici.




Radnja Šašavog dvora odvija se na izmišljenom dvoru gdje kralj i kraljica objavljuju razna apsurdna pravila koja i sami teško prate, a predstava je napravljena prema scenariju Ane Ogrizović.