Carina zapečatila lokal

Poznati Club BOA od jutros zatvoren; vlasnik tvrdi da je konobar učinio propust

Biljana Savić

Snimio Roni BRMALJ

Snimio Roni BRMALJ

Možemo odgovorno reći da trgovačko društvo BOA-RI d.o.o. točnije "CLUB BOA" Rijeka nema apsolutno nikakve veze s nepravilnošću koja je zatečena kod jednog od naših konobara, rekao je Alen Lisac



RIJEKA Poznati Club BOA, nekadašnja »Dva lava«, od jutros je zatvoren. Zatvorila ih Carinska uprava Područni ured Rijeka, s obaviješću na zatvorenim, zapečatiranim vratima BOA-e da je »izvršena naredba zabrane obavljanja djelatnosti izdana temeljem članka  124 Stavak 1 Općeg poreznog zakona na kolaciji kavana/noćni bar »Club BOa u Rijeci«.


Rijekom se jutros brzo proširio glas da je riječ o višku ili manjsku 50 kuna iz blagajne, no izgleda da je to bio samo trač.


Management klubova “CLUB BOA” na čelu s vlasnikom Alenom Liscem, dao je ekskluzivnu izjavu za Novi list.




 – Nakon sprovedenog nadzora od strane Carinske uprave uočena je nepravilnost kod jednog od naših konobara, te je isti organ pokrenuo i postupak protiv trgovačkog društva BOA-RI d.o.o. Ovim putem želimo izraziti žaljenje zbog minulog događaja prvenstveno zbog naših gostiju, ali i zbog dezinformacija koje kruže raznim medijima. Možemo odgovorno reći da trgovačko društvo BOA-RI d.o.o. točnije “CLUB BOA” Rijeka nema apsolutno nikakve veze s nepravilnošću koja je zatečena kod jednog od naših konobara. Za sada ne možemo dati više informacija jer naš odvjetnički tim radi na tome da dokaže da je trgovačko društvo BOA-RI d.o.o. odnosno”CLUB BOA” Rijeka nema veze s propustom konobara, te je uvijek radila u skladu sa svim propisima i zakonima Republike Hrvatske, stoji u priopćenju kojega smo dobili od menagmenta klubova »Club BOA«.


Club Boa, Snimio Roni BRMALJ


Club Boa, Snimio Roni BRMALJ