Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. siječnja 2020.
Koncert na krovu Towera

foto Poveži se: Riječki dečki i za zrele žene i mlade metalce

Foto V. Karuza
Foto V. Karuza
Autor:
Objavljeno: 20. lipanj 2013. u 21:14 2013-06-20T21:14:18+02:00

S obzirom na to da su i glazbenici i publika poziranje odradili  za čistu peticu, odabrati najbolju fotku bit će teška zadaća

RIJEKA Pod motom »Poveži se« sinoć su se na krovu Tower Centra povezali mnogobrojni riječki glazbenici koje je, s obzirom na žanrove koje izvode, gotovo nemoguće vidjeti i poslušati u isto vrijeme na istom mjestu.

RD206VK22
Koncert i snimanje kalendara na krovu Tower centra / Foto V. Karuza

Svi oni naći će se na humanitarnom kalendaru »Riječki dečki 2014.« koji je ove godine prvi put sniman tijekom koncerta. Atmosferu s nastupa riječkih pjevača, klapa i bendova zabilježila je jedna fotografkinja i petorica fotografa: Tea Cimaš, Nel Pavletić, Arsen Miletić, Lucio Vidotto te fotoreporteri Novog lista Vedran Karuza i Damir Škomrlj.
Koncert je otvorio mali gost iznenađenja i vjerojatno najmlađi sudionik projekta »Riječki dečki«, osmogodišnji gitarist Frano Živković, nakon kojeg je pred publiku stao operni tenor Voljen Grbac, klapa Nevera te Alen Polić i Sunshine Band. Organiziran po principu »za svakoga ponešto« koncert je pred publiku doveo i grupu Marinada, Marka Tolju, grupu En Face, »riječke Irce« Belfast Food, grupu My Buddy Moose, cover četvorku Padre i Dražena Turinu Šajetu i grupu Shaiones.
– Svi su zadovoljni, jedino mi je žao što je malo kasnio početak koncerta. Bilo je zanimljivo vidjeti kako će publika prihvatiti sve te različite izvođače. U publici su bile i zrele žene i mladi metalci, različite generacije. Ne viđa se često tako raznolika publika na jednom mjestu i to je lijepo. Svi smo se povezali, kao što smo i željeli. Zato zahvaljujemo svima, izvođačima, publici, medijima, Tower Centru, rekla je Dunja Pavešić, direktorica marketinške agencije »Libra« i idejna začetnica humanitarnog projekta »Riječki dečki«.
Osim izvođača na pozornici, marljiva šestorka riječkih fotografa na koncertu je snimala i posjetitelje za koje je rezerviran jedan mjesec u kalendaru. S obzirom na to da je publika poziranje odradila za čistu peticu, odabrati najbolju fotku bit će teška zadaća. Nastavljajući tradiciju povremenog uključivanja pripadnica nježnijeg spola u humanitarni projekt, na kalendaru »Riječki dečki 2014.« naći će se i Kristina Radovčić, pjevačica iz Šajetinih Shaionesa.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.