Mnoštvo priznanja, malo financijske pomoći

Plesačice iz Kraljevice izborile nastup na Svjetskom prvenstvu

Siniša Pucić

Djevojke sa šireg područja Grada Kraljevice, kao i  okolnih mjesta, osvojile su tri prva mjesta, dva druga mjesta i jedno  treće mjesto



KRALJEVICA  Plesni klub »Dance Queen« iz Kraljevice vratio se s  državnog natjecanja u sportskom plesu u Rijeci s mnoštvom osvojenih  priznanja, čime se kvalificirao za Svjetsko prvenstvo koje će se u svibnju održati u Poreču.


Djevojke sa šireg područja Grada Kraljevice, kao i  okolnih mjesta, osvojile su tri prva mjesta, dva druga mjesta i jedno  treće mjesto.


»Za nas je to izniman uspjeh ako se uzme u obzir da klub  postoji pet godina i vježbamo dva do tri puta tjedno u prostoru, na kojem zahvaljujemo Gradu, ali koji je prašnjav i jako hladan, pri čemu vrlo lako dolazi do ozljeda, pa molimo da se uredi pod i postavi grijanje.  




Do 1. svibnja moramo uplatiti kotizacije za nastup u Poreču, što bi nas  moglo koštati više od 40 tisuća kuna. 


Bez financijske pomoći nećemo  moći ići«, kazale su nam voditeljica Sandra Ložnik Videčak i asistentica  Marija Videčak, koje marljivo rade s 50-ak djevojčica od 3 do 18 godina,  podijeljenih u uzrastne skupine mini, djeca, juniorke i seniorke. 


 Pripreme mladih Kraljevičanki za Poreč tek počinju, pripremit će se  najbolje što mogu, što bi za lokalnu vlast i privrednike trebala biti najbolja pozivnica da pomognu svojoj djeci.