Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 4
Sutra: 5° 5° 4
19. siječnja 2019.
Tečajevi za osnovnoškolce

Peek&Poke i Gradionica: Lego edukacijski program konačno i u RIjeci

 Ivan Decker, Darko Galić i Svetozar Nilović Tozo / Snimio  Ivica TOMIĆ
Ivan Decker, Darko Galić i Svetozar Nilović Tozo / Snimio Ivica TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 19. ožujak 2016. u 15:02 2016-03-19T15:02:40+01:00

RIJEKA  Nepunih godinu dana nakon uspješnog lansiranja Lego edukacije u Zagrebu, suradnjom Gradionice i muzeja Peek&Poke i Rijeka je dobila prve termine oglednih edukacijskih tečajeva ovog svjetski poznatog programa.

U dva termina 20. ožujka edukatori Lego programa održat će potpuno besplatne tečajeve namijenjene osnovnoškolcima, a zbog velikog interesa oba termina već su u potpunosti popunjena – najavili su  Ivan Decker i Darko Galić iz Gradionice te voditelj Peek&Pokea Svetozar Nilović Tozo.

Za sve one koji su »upali« vesela vijest glasi da će svjetski poznati »WeDo« program, namijenjen djeci od sedam godina naviše, biti održan ove nedjelje u Peek&Pokeu od 10.30 do 12 sati, dok je početak malo složenijeg programa »Mehanizmi i strojevi«, prilagođenog uzrastu od osam na više godina, predviđen u 12.30 sati, a potrajat će do 14 sati.

Za ostale, koji se tek trebaju zaljubiti u Lego edukaciju, vrijedi reći da je riječ o programu učenja koji se bavi predajom znanja iz znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike, sve prilagođeno osnovnoškolcima koji tek upoznaju pojmove iz tih područja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka