Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 1° 1
Sutra: 1° 1° 1
19. siječnja 2019.
Svjetski brend u zgradi Karoline Riječke

foto Otvorena nova trgovina na Korzu: Riječanke pohrlile u H&M po odjeću s popustom 20%

Snimio Roni BRMALJ
Snimio Roni BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 26. srpanj 2013. u 7:18 2013-07-26T07:18:55+02:00

Uz zanimanje zbog otvorenja nove trgovine, mnogi su jučer pohrlili u H&M i zbog specijalne ponude, kojom je svaki kupac dobio 20 posto popusta na omiljeni artikal 

RIJEKA Uz ples mladih djevojaka, svojih novih zaposlenica, jedan od najpoznatijih svjetskih brendova, H&M, otvorio je jučer na riječkom Korzu, u zgradi Karoline Riječke, svoju trinaestu trgovinu u Hrvatskoj te, nakon prošlogodišnjeg otvorenja u Zapadnom trgovačkom centru, već drugu u Rijeci.

Mnoštvo okupljenih, mahom mladih djevojaka, na riječkom je Korzu strpljivo na suncu, podosta vremena i prije otvorenja, čekalo kako bi obišlo novu trgovačku meku. I kako to obično i bude prilikom otvorenja svake trgovine, stampedo kupaca točno u jedanaest sati, kada su se otvorila vrata trgovine, pohrlilo je po nove odjevne predmete, ponuđene im na cijelom prizemlju te na katu nekadašnje Magmine trgovine.

G2507BR9
Otvorenje dućana H&M na Korzu / Snimio Roni BRMALJ

Tako je nakon podužeg vremena i Karolina Riječka, čiji su izlozi u proteklom vremenu bili mjestom oglašavanja i plakatiranja, otvorila svoja vrata te uljepšala Korzo s izlozima u kojima su izloženi odjevni predmeti H&M-a. 

  Inače, nova trgovina H&M-a u ponudi ima samo žensku kolekciju s modnim dodacima za žene i djevojke, pa stoga i ne čudi što su većinu jučerašnjih, prvih kupaca H&M-ove trgovine na Korzu, činile upravo djevojke.

 Uz zanimanje zbog otvorenja nove trgovine, mnogi su jučer pohrlili u H&M i zbog specijalne ponude, kojom je svaki kupac dobio 20 posto popusta na omiljeni artikal. 

Zaposleno 16 osoba

U svojoj novoj trgovini, u kojoj će, već po navici, poslovati s motom »Moda i kvaliteta po najboljim cijenama«, H&M je zaposlio šesnaest osoba.

Trgovina je uređena na tisuću četvornih metara u povijesnoj zgradi Karoline Riječke, a na uređenje je, točnije potpunu adaptaciju prostora, sa svim potpuno novim uređajima i opremom uloženo nešto više od 2 milijuna eura.

 Kako je naš list već pisao, prostor bivše Magme na riječkom Korzu, u vlasništvu Grada Rijeke, površine 1.283 četvornih metara, izlicitirala je na javnom natječaju tvrtka Zbig d.o.o. krajem rujna prošle godine.

Inače, stopostotni vlasnik i osnivač Zbig-a je Rijekatekstil-domus. Primopredaja prostora je od strane Grada Rijeke prema zakupcu obavljena u prosincu prošle godine, a potom se pristupilo izradi projekata.

  – Super su mi trgovine H&M-a, jer nude kvalitetnu i dobru robu. Već imam iskustva s kupovinom u H&M-u, jer sam i prije kod njih kupovala. Sviđaju mi se i njihove trgovine, jer su lijepo uređene, a odjevni predmeti posloženi sa stilom i ukusom, kazala je Isabella Ban. Njezina prijateljica Laura Jurica također nije krila oduševljenje što je u svom gradu dobila još jedno mjesto za pravu žensku kupovinu. 

  – U H&M-u nude odjeću koja mi se jako sviđa, ima raznih modela, a i cijene su pristupačne, posebice za nas mlade. Jako mi se svidio i program otvorenja, djevojke su odlično plesale, jedino mi se ne sviđa ovako velika gužva, ali to je valjda zato jer je prvi dan, pa svi žele vidjeti što se nudi, kazala je Jurica.

G2507MG40
Riječanke pohrlile u novi H&M na Korzu / Snimio Marko GRACIN

  Tamara Mesarić također je vjerna H&M-u, a posebno je veseli što je nova trgovina otvorena upravo na riječkom Korzu. 

  – Uvijek kupujem u H&M-u i jako sam zadovoljna, i onim što se nudi, ali i s prodavačima. Sve je lijepo i uredno posloženo, a i cijene su dosta prihvatljive. Obišla sam prizemlje nove trgovine i sada idem na prvi kat, da vidim što se tamo nudi, rekla je Mesarić. 

  U H&M-u se odijeva i Iva Šupek, koja je, poput brojnih mladih Riječanki jučer također bila na otvorenju nove trgovine omiljenog joj trgovačkog branda. 

  – Odlično je, jako lijepo, uredno i baš za mlade. Vjeran sam kupac, i već sada vidim da ću često ovdje dolaziti, makar da vidim što se novo nudi, kazala je Šupek.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka