Koncert za Valentinovo

Oliver i Hari Rončević napunili Dvoranu mladosti

Ivana Kocijan

U večeri posvećenoj ljubavi i uživanju u društvu onih koje volimo, Oliver se očekivano pokazao kao izvrstan izbor



RIJEKA Utorak, 14. veljače, večer za nogomet. Ovaj, ljubav. Dan zaljubljenih, iskomercijalizirano Valentinovo, svečano je obilježeno i u riječkoj Dvorani mladosti gdje je su zaljubljene, nezaljubljene i sve ostale glazbom uveseljavali i rastuživali Oliver Dragojević i Hari Rončević, dvojica Dalmatinaca čije su pjesme sinonim za romantiku.


Pred ljubavlju opijenu riječku publiku koja je gotovo do posljednjeg mjesta napunila dvoranu na Trsatu prve su stale mlade pjevačke nade, Stefani i Pamela iz riječkog Ri Starsa, a onda je red došao na splitskog kantautora Harija Rončevića koji se uz pratnju svog benda predstavio probranim repertoarom prigodno sastavljenim od pjesama – ljubavne tematike.


U izvedbi skladbe »Ako voliš me« pridružio mu se jedan i jedini, legendarni Oliver Dragojević uz čije su se pjesme zaljubljivale i odljubljivale generacije i generacije…





U večeri posvećenoj ljubavi i uživanju u društvu onih koje volimo, Oliver se očekivano pokazao kao izvrstan izbor. Jer, ima li ičeg romantičnijeg od slavljenja ljubavi uz popularne uspješnice iskusnog Dalmatinca koji je svojim riječkim prijateljima priredio još jednu večer za pamćenje.