Radovi na Podvežici

Od sutra sanacija kolnika u Ulici Martina Kontuša

P. N.

Križanje Kontuševe i Kvaternikove ulice / Foto NL arhiva

Križanje Kontuševe i Kvaternikove ulice / Foto NL arhiva



RIJEKA – Sutra započinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Martina Kontuša od kućnog broja 29 do raskrižja s Kvaternikovom ulicom na području MO Podvežica. Obavljat će se zamjena završnog sloja kolnika u širini prometnih trakova do parkirnih mjesta na dionici dugoj 190 metara. Predviđeno trajanje radova je deset dana.


Za vrijeme izvođenja radova, promet će se na navedenoj dionici odvijati otežano, stoga se mole svi sudionici u prometu, kao i građani za strpljenje te poštovanje privremene prometne signalizacije ili korištenje alternativnih prometnih pravaca. Za vrijeme izvođenja radova bit će onemogućeno bočno parkiranje vozila unutar zone zahvata.


Investitor radova je tvrtka nadležna za održavanje nerazvrstanih cesta na području Grada Rijeke, Rijeka promet d.d., a izvođač je tvrtka Ceste-Rijeka. Navedeni zahvat prvi je u nizu planiranih radova na sanaciji najkritičnijih dijelova nerazvrstanih cesta na području Grada Rijeke u sklopu kojih se tijekom kolovoza planira sanacija kolnika u ulicama Turkovo, Pehlin i Ciottina.