Gradonačelnik o nesreći

OBERSNEL SUSPENDIRAO VERU BEGIĆ BLEČIĆ Kad istraga bude okončana poduzet ću daljnje korake

Sanja Gašpert

Vojko Obersnel / Snimio Roni BRMALJ

Vojko Obersnel / Snimio Roni BRMALJ

'Vera Begić Blečić će do službenog okončanja istrage biti suspendirana s mjesta pročelnice. Kada istraga i eventualni ostali službeni postupci budu okončani, ovisno o rezultatima istrage i spomenutih postupaka, poduzet ću daljnje korake. Još jednom izražavam duboko žaljenje zbog svega što se dogodilo', izjavio je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel



Prije svega želim izraziti sućut obitelji i prijateljima poginulog te zaželjeti brz i potpun oporavak ozlijeđenim osobama u stravičnoj nesreći koja se noćas dogodila u Istri, rekao je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.


‘U nesreći je izgubljen život i nepovratno su promijenjeni životi osoba bliskih poginulom i strašno mi je žao zbog svega što se dogodilo. Dalje, sve što znam o nesreći doznao sam iz medija, dakle za sada nemam nikakvu službenu informaciju. No, po svemu sudeći, nesreću je pod utjecajem alkohola izazvala vozačica automobila riječkih registarskih oznaka, odnosno pročelnica Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić’, nadodao je Vojko Obersnel.


‘Stoga će ona, do službenog okončanja istrage, biti suspendirana s mjesta pročelnice. Kada istraga i eventualni ostali službeni postupci budu okončani, ovisno o rezultatima istrage i spomenutih postupaka, poduzet ću daljnje korake. Još jednom izražavam duboko žaljenje zbog svega što se dogodilo’, izjavio je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.