Supermarket

Novi kvartovski dućan u centru: U samom srcu Rijeke otvoren SPAR

Biljana Savić



RIJEKA U Rijeci je  danas otvoreno peto prodajno mjesto SPAR-a, i to u samom središtu grada, na adresi Riva Boduli 1. U novom SPAR-u zaposleno je 15 novih djelatnika od ukupno 293 zaposlenika koliko ih SPAR Hrvatska ima danas u Rijeci, a riječ je o kvartovskom dućanu.


– Jako smo ponosni na širenje prodajne mreže u Rijeci, a posebno nas veseli lokacija novootvorene trgovine. SPAR supermarket nalazi se u samom srcu Rijeke i okružen je omiljenim gradskim lokacijama poput tržnice i kazališta. Vjerujemo da smo tako postali još pristupačniji našim kupcima te da će im novi supermarket vrlo brzo postati omiljeno mjesto za usputnu kupovinu. Također, ovo je svakako nastavak daljnjih ulaganja u takozvane kvartovske trgovine, kazao je za  svečanosti otvorenja Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.


Kupcima je omogućena kupovina u suvremeno opremljenom i uređenom prostoru na više od 225 četvornih metara prodajne površine. Novootvoreni SPAR supermarket osim modernog interijera u potpunosti prilagođenog potrebama kupaca ima implementirane sustave za hlađenje i LED rasvjetu koja štedi energiju.Radno vrijeme SPAR supermarketa u Rijeci, Riva Boduli, je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 14 sati.

Spar


Spar